بروز رسانی آبان ۲۳ام, ۱۳۹۸ ۶:۵۴ قبل از ظهر
سلام. تشکر از اینکه با سایت آی آر یوفو همراه هستید. در این پست قصد داریم یکی دیگر از کاربردهای نانوتکنولوژی را شرح دهیم. مساله حافظه در این دوره به مسالهای مهم و چالش برانگیز تبدیل شده است. به همین دلیل، مطالبی درباره کاربرد نانو در ساخت حافظههای جدید را مطرح میکنیم.
همانطور که میدانید با توجه به افزایش قدرت پردازندهها و بقیه اجزای الکتورنیکی، مساله حافظه در دوره فعلی به یک مساله اساسی تبدیل شده است. قانونی در سال ۱۹۶۵ تحت عنوان قانون مور معرفی شد. این قانون میگوید: در هر دو سال، تعداد ترانزیستورهای روی هر آیسی تقریبا دو برابر میشود. یعنی هر دو سال تراشههایی با مساحت قبل، ولی با تعداد بیشتری ترانزیستور به بازار میآیند.
بسیاری از دانشمندان، با قانون مور به صورت کامل موافق نیستند و بر این باورند که افزایش تعداد ترانزیستور با این رشد، غیرممکن خواهد بود. با این وجود دانشمندان همواره در حال تلاش برای افزایش قدرت پردازشی و ظرفیت حافظهها بودهاند. تعدادی از محقیقین استرالیایی موفق شدهاند، روشی جدید برای ذخیره سازی اطلاعات ارائه دهند که؛ در آن از ساختار مغز انسان الگوبرداری میشود.
ساخت حافظه با استفاده از فناوری نانو
دانشمندان برای اجرایی کردن این ایده، ابتدا یک لایه در اندازه و مقیاس نانو ساختهاند. ساختار این لایه به گونهای است که میتواند جریان الکتریسیته را در دو وضعیت روشن و خاموش (صفر و یک) در خود ذخیره کند. چون همانطور که میدانید اطلاعات به شکل صفر و یک بر روی حافظهها ذخیره میشوند. جالب است بدانید که ضخامت این لایه ده هزار برابر از یک تار موی انسان نازکتر است. در صورتی که در آزمایشات مورد نیاز موفق شود، باعث ایجاد یک موج جدید در ایجاد حافظهها خواهد شد.
ضمن تشکر از انتخاب سایت آی آر یوفو . اگر به دنبال یادگیری مباحث مربوط به نانوتکنولوژی، علوم هستهای و مسائل روز دنیا هستید، به سایت ما سر بزنید. مطالب زیر ممکن است برایتان جالب باشند:
کاربرد نانو در دارو برای درمان بیماریهای خاص
شش کاربرد انرژی هستهای در پزشکی
بمب اتمی چیست و چه خساراتی دارد
آذر ۲۹, ۱۳۹۷ 0
آذر ۲۵, ۱۳۹۷ 0
آذر ۱۷, ۱۳۹۷ 0
آذر ۱۳, ۱۳۹۷ 0
آبان ۲۶, ۱۳۹۷ 0