بروز رسانی آبان ۲۳ام, ۱۳۹۸ ۶:۵۴ قبل از ظهر
اسفند ۱۵, ۱۳۹۴ admin بشقاب پرنده ها, یوفوها 0
سیر تکاملی فرضیه بیگانگان باستانی-جمع بندی و همچنین پس نتیجه آن می شود که گیری
فرضیه چندگانه گرایی (تکثرگرایی، کثرت گرایی) کیهانی را بایستی و حتما مادر فرضیه فضانوردان باستانی دانست که حداقل می بایستی و حتما دستاورد تفکرات یونان باستان بوده باشد. بحث از زمان تالس در سده ششم پیش از میلاد شروع شده می باشد و همچنین اکثرا و بیشتر فلسفی بوده می باشد. در ادامه فیلسوفانی مانند زنوفانس، آناگزاگوراس و همچنین پلوتارک از وجود حیات بر روی کره ماه سخن می نامند و همچنین اپیکوروس و همچنین لوکریتوس دامنه حیات را به کل هستی تسری می دهند. ولی باید توجه داشت هیچ یک از فلاسفه یونان سخنی از بازدید ساکنین آن هم سیارات از زمین به میان نیاورده اند.
لوسیان، اولین افسانه نویس حیات فرازمینی که در قرن دوم میلادی می زیست از سفر به ماه می نویسد. ولی باید توجه داشت چیزی که خیلی زیاد جذاب و جالب می باشد آن که لوسیان بر خلاف اسلاف امروزی خود معتقد به اخلاقیات می باشد و همچنین به هیچ وجه از آن هم بر نمی تابد. در بیوگرافیش می خوانیم که خانواده اش متمکن بودن اند، لذا او همچنین با فراغ بال به نوشتن می پرداخته می باشد. در مقدمه کتاب تاریخ حقیقی- True History می گوید: « من به خوانندگانم هشدار می دهم، بنابراین نباید به من معتقد شوند». آن آن هم چیزی می باشد که در ابتدا زیرا و به درستی که رعایت می شد، راه بر بدعت بسته بود. ولی باید توجه داشت با زیر پا گذاردن اخلاقیات در نهایت فرضیه فضانوردان باستانی زاده شد.
بعد از سقوط تمدن یونان و همچنین استیلای رومی ها با گرایش امپراتوری روم به دین مسیحیت، به سرعت چندگانه گرایی کیهانی قدغن می می شود. حدود یک هزاره جز معدود افرادی، کسی از ترس تفتیش عقایدش توسط کلیسا از حیات فرازمینی سخن به میان نمی آورد. طی قرون وسطی در فرانسه می باشد که مجدداً چندگانه گرایی احیا شده و همچنین به نشو و همچنین نما ادامه می دهد.
در تمام آن دوران فلاسفه و همچنین الهیون بیش از سایرین در خصوص حیات در سایر دنیاها اظهارنظر می نمایند و همچنین آن به دلیل فقدان داده های علمی مستند در خصوص حیات فرازمینی می باشد. با اختراع تلسکوپ در سال شمسی ۱۶۰۸ و همچنین به کار گیری تدریجی آن هم توسط منجمین و همچنین حتی عوام در چند سده اول، مشاهدات در جهت اثبات و یا تایید وجود حیات در سایر اجرام منظومه شمسی تاویل می می شود. ولی باید توجه داشت با افزایش مقدار و اندازه و میزان دقت تلسکوپ ها به سرعت کاندیداهای میزبان حیات مانند کره ماه، خورشید، زهره، مریخ، زحل و همچنین . . . رد صلاحیت می شوند. هیول، پروکتور و همچنین فلاماریون از عمده صاحب نظرانی بودند که سعی نمودند منازعات مرتبط به حیات فرازمینی را علمی تر نمایند و همچنین با یافته های علمی معاصر خویش تطبیق دهند.
ولی باید توجه داشت در شرق داستان کاملاً متغایر و متفاوت از غرب می باشد. قرآن بر خلاف عهدین قابل تحریف و همچنین دستکاری شدن ندارد. تحریف و همچنین بدعت در تفاسیر وارد شده می باشد. لذا جهت مسلمین در خاورمیانه دائما امکان دستیابی به واقعیت و حقیقت ناب وجود دارد. در تمامی دورانی که بین عقلای غرب بر سر اثبات وجود انسان نماهایی ساکن سایر اجرام سماوی حداقل در منظومه شمسی بحث در جریان می باشد، نظر به ملک و همچنین جن جزو اعتقادات عامه مسلمین می باشد و همچنین حیات فرازمینی آن هم هم از نوع اروپایی هیچ حذابیتی ندارد. علما و همچنین فلاسفه اسلامی رغبتی جهت ابراز وجود در آن عرصه ندارند و همچنین در تمام آن مدت حد نهایی تفکرات حیات فرازمینی را می قدرت در قسمت و بخش هایی از داستان های هزار و همچنین یک شب دیدن کرد. در هند نیز داستان به گونه ای دیگر می باشد. آخر آن تفکرات در نظریات بلاواتسکی نمود می یابد و همچنین منجر به زایش فرضیه بیگانگان باستانی می گردد.
بلاواتسکی حداقل از انظار و افکار و همچنین دیدگاه های فلاسفه یونان باستان، دانشمندانی مانند هرشل، لاپلاس و همچنین نویسندگانی مانند فلاماریون آگاه بوده می باشد و همچنین در نوشته هایش خود به نظراتشان اشاره نموده می باشد. کارهای کلاویتو(۲۰۰۴ و همچنین ۲۰۱۳) نشان می دهد فرضیه حیات فرازمینی که در زمان دانیکن بالغ شده و همچنین به تکامل رسیده می باشد، ریشه در دهه ۱۸۸۰ دارد، یعنی زمانی که تئوصوفی ها داستان را به گونه ای متغایر و متفاوت از جریان حاکم تا آن هم برهه حکایت می کنند. در چندگانه گرایی کیهانی نظر بر آن بود که بسیاری از کرات ذی حیات خواهند بود و همچنین تا زمان فلاماریون کسی قائل به تفکیک انسان بودن یا انسان نما بودن ساکنین آن هم کرات آسمانی نمی شد و همچنین اکثرا معتقد بودند سایر کرات نیز مانند زمین می باشد و همچنین گونه ای از انسان ها در حال زندگی در آنجا خواهند بود. آن فلاماریون و همچنین روزنی بودند که اولین بار اظهار داشتند شاید حیات فرازمینی از بن و همچنین اساس متغایر و متفاوت از حیات زمینی باشد و همچنین حتی روزنی در سال شمسی ۱۸۸۷ بحث از وارد شدن موجوداتی ترسناک به زمین در دوران ماقبل تاریخ را پیش می کشد.
تا قبل از آن اشخاصی مانند لوسیان(قرن دوم میلادی)، آریوستو (۱۵۳۲)، کپلر(۱۶۳۴)، گادوین(۱۶۳۸)، ویلکینز(۱۶۴۰)، دی برگراک(۱۶۵۶)، ژول ورن (۱۸۶۵) از سفر به ماه گفته بودند و همچنین سوئدنبرگ در سال شمسی های ۱۷۴۳- ۱۷۴۵ به ناهید و همچنین بهرام سفرهای متوالی داشت. اصلاً به فکر کردن و اندیشیدن کردن و اندیشیدن کسی خطور نکرده بود که ساکین سایر نقاط هستی را به زمین دعوت نماید، تا آن که روزنی چنین کرد.
دوران شکل گیری مکتب تئوصوفی(۱۸۸۰) مصادف با تغییر شکل فرضیه چندگانه گرایی کیهانی به فرضیه بیگانگان باستانی می باشد. خمیرمایه اصلی و همچنین فعلی فرضیه فضانوردان باستانی از عقاید بلاواتسکی، الیوت و همچنین بیزانت نشات گرفته می باشد و همچنین دیدگاه سایر فلاسفه، نویسندگان و همچنین حتی بسیاری از اخترشناسان ماقبل بلاواتسکی اکثرا و بیشتر شبیه به تخیلاتی بچه گانه بوده می باشد. بلاواتسکی یک سال شمسی بعد از روزنی، در کتاب دکترین راز(۱۸۸۸) جلد دوم قسمت و بخش منشا انسان، از امکان حیات در دنیاهای دیگر می گوید و همچنین بحث می نماید که باستانیان از موجودات روحانی پیشرفته ای مطلع بوده اند که ساکن کراتی مانند ماه و همچنین زهره بودند. ایشان از زمین بازدید داشته اند و همچنین به تکامل بشری کمک کرده اند. لذا بلاواتسکی و همچنین در ادامه شاگردش الیوت بر دو نقطه کلیدی تاکید داشته اند:
۱- غیرمادی بودن فرازمینی های ساکن ماه و همچنین ناهید
۲- آمدن آن هم ها به زمین و همچنین کمک به پیشرفت تمدن انسانی(سانات کومارا از سوی افراد سلسله سران روحانی زهره جهت کمک به تعالی و همچنین هدایت بشر به زمین فرستاده شد)
بعد از بلاواتسکی، الیوت، از دخالت مستقیم ساکنین زهره در جهت پیشرفت تمدن انسانی می گوید. موازی با آنی بیزانت، چارلز فورت پیشنهاد داد که سایر دنیاها ممکن می باشد در قبل خیلی زیاد دوری با ما در ارتباط بوده اند و همچنین فناوری پیشرفته را جهت ما باقی گذاشته باشند و همچنین یا زمین را مستعمره خود نموده باشند. با آن حال، فورت هرگز مدعی نبود که چنان چیزهایی خارج از کتابش نیز حقیقتاً اتفاق افتاده اند، او همچنین از امکان چنان اتفاقاتی سخن گفته بود و همچنین در خصوص بیگانه بودن، چند بعدی بودن، غیرمادی بودن، دور بود یا نزدیک بودن محل سکونت آنها چیزی نگفته بود.
ولی باید توجه داشت با آمدن فیلیپ هوراد لاوکرافت به عرصه، روند ماجرا دچار تغییر می می شود. او تفکرات تئوصوفی ها را به سخره گرفته و همچنین زمانی که در دهه ۱۹۴۰ چشم از جهان فرو می بست فرازمینی های غیرمادی تئوصوفی ها تغییر پیدا کردن به موجوداتی مادی لاوکرافتی شده اند. لاوکرافت به آن مقدار و اندازه و میزان ابراز عقیده بسنده نکرد. در اثر شاخص لاوکرافت به نام ندای کثولهو (۱۹۲۶) نمونه های قدیمی تر شامل کثولهو، از آسمان ها به دنیای جوون(زمین) آمدند و همچنین شهرهای بزرگی را بنا نهادند که هنوز می قدرت باقی مانده آنها را در جزایر اقیانوس آرام دید. قدیمی تر ها با خویش هنر خلاق و همچنین هیروگلیف(که اکنون غیرقابل درک می باشد) را به ارمغان آوردند. آنها جهت انسان از رویاهایشان صحبت نمودند و همچنین آیینی را جهت عبادت شدنشان برپا نمودند. بدین ترتیب کار به جایی رسید بشری (علی الخصوص انسان اروپایی) که از پهناور و بزرگ ترین آمالش دستیابی به ماه و همچنین تسخیر فضا بود، داشت در یک سده جهت دومین بار با بحران هویت روبه رو می شد. اولین بار داروین با گفتن فرضیه تکامل به آن عمل دست زد و همچنین دومین بار نیز بلاواتسکی از پنجره ای جدید به اشرف مخلوقات بودن انسان شک کرد.
افرادی که بر فرضیه فضانوردان باستانی اشراف دارند، می دانند که مباحث تئوریک آن فرضیه چیزی اکثرا و بیشتر از دیدگاه تئوصوفی ها به همراه فورت و همچنین لاوکرافت نیست. لذا ایشان خط مشی کلی را تدوین نمودند و همچنین دیگران می بایست به آجر چینی بین چارچوب می پرداختند. تقریباً معاصر با لاوکرافت می باشد که با پیشرفت علم اخترشناسی، اخترفیزیک و همچنین . . . همه متقاعد شده اند حیات هوشمند فرازمینی لااقل در منظومه شمسی سکنی نگزیده می باشد. عاقبت دو هزاره داستان سرایی و همچنین ابراز عقاید فلسفی آن شد که حیات فرازمینی از نوع مادی وجود ندارد. سکوت سنگینی بر خیمه نظریه پردازان حیات فرازمینی حاکم می می شود گویی تا عمود خیمه را نشکند، دست بردار نیست.
ناگهان اشیا ناشناس پرنده (یوفو) در جای جای آسمان زمین دیدن می شوند که فوراً تیمی تحت عنوان یوفولوژیست ها و همچنین تماس گرفته شدگان بشقاب پرنده ای آن هم را مفرری امن می یابند و همچنین با تمام وجود به آن هم چنگ می اندازند. اکنون نوبت به اینان رسیده می باشد که چرخ فرضیه فضانوردان باستانی را بچرخانند و همچنین میخ های خیمه خود را خیلی محکم در زمین محوطه فرضیه فضانوردان باستانی فرو نمایند. چنان روحی در آن فرضیه دمیده شد و همچنین خون در رگ آن گمان در حال احتضار جریان یافت که فکر کردن و اندیشیدن کردن و اندیشیدن می کردی دیگر زمین نخواهد خورد. سریعاً فرضیه اصلاح شده و همچنین یک تبصره می خورد: فرازمینی هایی که فکر کردن و اندیشیدن کردن و اندیشیدن می کردیم از خورشید، عطارد، زهره، ماه، مریخ و همچنین . . . به زمین رفت آمد داشته اند، اصلاً متعلق به منظومه شمسی نبوده اند بلکه از سایر منظومه ها می آمده اند و همچنین می آیند. اینان سوار بر بشقاب پرنده دست به سفر بین سیاره ای می زنند!
از عمده دلایلی که باعث می می شود به فرازمینی بودن یوفو شک کنیم، آن می باشد که تا قبل از دیدن اولین یوفوها در دهه ۱۹۴۰ کسی از پیشینیان حرفی از یوفو یا سفینه فضایی نزده می باشد. لوسیان که از طریق طوفان دریایی به ماه می رود. شخصیت شعر آریوستو از طریق ارابه یزدانی که حضرت الیاس را به مدد گردباد به عرش برد، به ماه سفر می نماید. کپلر در کتاب رویایش از سفر جوانی ایسلندی به کره ماه البته با کمک مادر ساحرش سخن می گوید. گونزالز، شخصیت یکی از داستان های گادوین با بهره بری و استفاده از ارابه ای که توسط چند پرنده به نام گانساس پرواز می کرد، به ماه سفر می کند.
ویلکینز در آثارش ابراز داشت که چرا بشر نباید یک روز وسیله ای جهت سفر به ماه اختراع نماید. او همچنین ماه پیمای مد نظرش را ارابه پرنده نامیده بود. دی برگراک خودش ایده های جدید و تو و تازه ای در خصوص پیشران های هوایی و همچنین فضایی در مورد راکت و همچنین رمجت(ramjet) را مطرح می نماید. ژول ورن فرانسوی در کتاب از زمین به ماه و همچنین دنباله های آن هم از سفر سه مرد و همچنین دو سگ به ماه می نویسد که با کپسولی مخصوص انجام می گیرد. در سطح جهانی و همچنین حتی ایران شخص ژول ورن به نوشتن رمان هایی نسبتاً علمی که بعدها کلیت آنها تحقق یافته، معروف می باشد. هیچ کدام از آن متفکرین اسمی یا توصیفی که به مفهوم امروزی بشقاب پرنده یا یوفو سازگار باشد، ارائه نکرده اند که البته منطقی هم هست زیرا هیچ یک هیچ وقت در طول حیاتشان ندیده، نشنیده یا نخوانده بودند که در فلان محل موجوداتی متعلق به فلان کره سماوی فرود آمده اند. لذا هنگام و زمانی که اولین یوفو دیدن شد و همچنین حاشیه نویسان خواستند به نوشتن در مورد آن هم بپردازند در مرحله اول متوجه شدند که مفهومی به نام یوفو یا بشقاب پرنده فاقد هرگونه تاریخچه می باشد، آن هم گونه که یک کامپیوتر و همچنین گوشی موبایل فاقد تاریخچه قدمت دار می باشد.
از نیمه دوم قرن بیستم گام های بلند و همچنین استواری در راستای فرضیه فضانوردان باستانی برداشته شد. در صورتی که فورت با جمع آوری شواهدی تحت عنوان اشیا و همچنین مصنوعات نابجا در تکاپوی اثبات وجود موجودات هوشمند غیر انسانی بود، در صورتی که لاوکرافت اسطوره ها را به نفع فرضیه بیگانگان باستانی مصادره نمود، پاولز و همچنین برگیر به فرضیه انسجام بخشیدند، دانیکن نیز آن هم قدر درون حاشیه فرو رفت که دیگر کسی هماوردش در تحریف واقعیات نشد و همچنین به قول معروف دست هم قطارانش را هم از پشت بست! در واقع همین تندرویی فون دانیکن می باشد که از نظر طرفدارانش نقطه آخر اول و همچنین شکوفایی فرضیه بیگانگان باستانی محسوب شده و همچنین از دید منتقدین نقطه آغاز افول فرضیه بیگانگان باستانی گردیده می باشد. پژوهشی که کنث فدر در خصوص بازتاب نظریه فضانوردان باستانی در اذهان عمومی انجام داد موید آن بود که در دهه ی ۱۹۷۰و ۱۹۸۰ حدود ۲۵% دانشجویان یعنی از هر چهار فرد یا شخص، یک فرد یا شخص به آن نظریه باور داشت. لکن بیست سال شمسی بعد طرفداران آن نظریه در غرب به کمتر از ۱۰% تنزل نمود. فون دانیکن درصدد می باشد که فوراً و همچنین دفعتاً تا ته خط برود و همچنین برایش مهم نیست که چنین عمل نسنجیده ای چه عواقبی می تواند در پی داشته باشد.
نقطه آخر دوم فرضیه فضانوردان باستانی را بایستی و حتما کتاب سیاره دوازدهم ذکریا سیتچین بدانیم. بر خلاف دانیکن که تخصص وافری در مصادره نمودن خدایان تمدن های باستانی و همچنین فرازمینی جلوه دادن آنها دارد، سیتچین سعی نمود کاری اصولی و همچنین باورپذیر انجام دهد. او مفاهیمی همچو آنوناکی، نیبیرو و همچنین . . . را وارد فرضیه فضانوردان باستانی نمود. استدلالات شبه علمی او همچنین به علم خیلی زیاد نزدیک تر شده و همچنین تشخیص آن هم کاری هر کسی نیست. بعد از سیتچین، فرضیه فضانوردان باستانی روند نزولی را شروع نموده و همچنین به تا حال به آن هم روندش در حال ادامه دادن می باشد. سه دهه می باشد که دیدگاه قابل تامل و همچنین مقتدری از سوی نظریه پردازان حامی فرضیه فضانوردان باستانی ارائه نشده می باشد و همچنین همه به تکرار مکررات پرداخته اند.
جنبش علمی بررسی کردن حیات فرازمینی، مخصوصاً حیات هوشمند تقریباً از ۱۹۶۱ شروع شد، زمانی که فرانک دریک معادله معروفش را جهت مقدار و اندازه گیری تعداد سیاره های شامل حیات هوشمند قادر به سفر فضایی را ارائه نمود. او همچنین مدتی بعد به همراه کارل ساگان پیام هایی خاص را به نقاط ویژه ای از فضا ارسال نمودند به آن امید که پاسخی گرفتن نمایند. موازی با آن کارها و همچنین حتی قبل از آن هم، دو نهاد فضایی امریکا و همچنین شوروی، کوچک ترین گامی در راستای بررسی کردن وجود حیات هوشمند در منظومه شمسی انجام ندادند. مفاهیم و همچنین اصولی مانند سیاره مناسب جهت زندگی(Goldilock) در هر منظومه دانشمندان آژانس های فضایی را دلسرد می کرد و همچنین در آن باره رغبتی برایشان وجود نداشته و همچنین ندارد.
با توجه به رشد صنعت سینما و همچنین فروش اعجاب آور فیلم دیدنی و جذاب هایی مانند آواتار(۲۰۰۹)، ترنسفورمز تاریکی ماه(۲۰۱۱)، انتقام جویان مارول(۲۰۱۲) و همچنین . . . که به نظر می رسد هنوز ادامه داشته باشند، پیش بینی می می شود که به تدریج فرضیه فضانوردان باستانی به وضع ماقبل قرن بیستم بازگردد با آن تفاوت که آن بار صرفاً به عنوان یک سبک سینمایی دنبال می شود. عمده تفاوت فرضیه بیگانگان باستانی و همچنین چندگانه گرایی کیهانی در آن می باشد که بشر تقریباً مطمئن شده بر روی خورشید، عطارد، ناهید، ماه، مریخ و همچنین قمرهایش، مشتری و همچنین قمرهایش و همچنین حداقل تا زحل هیچ حیات هوشمندی چه از جنس زمینی چه از جنس مادی وجود ندارد، ولی باید توجه داشت در چندگانه گرایی حتی بعضی از صاحب نظران بر آن عقیده بودند که خورشید نیز شامل حیات هوشمند می باشد.
براستی آیا برخورد فضایی ها با ما شهروندان و مردم شهر زمین بدتر از برخورد نژاد سفید با سیاهان آفریقا در طول تاریخ بشریت می باشد؟ براستی آیا برخورد فرازمینی ها با زمینی ها بدتر از برخورد دول استعمارگر غرب با شرق می باشد؟ در صورتی که انگلیس با مکر و همچنین حیلت نفت ما را استخراج می کرد و همچنین می برد، هنگامی که نفت ملی شد، آیا تاسیسات استخراج و همچنین پالایش نفت آنها باقی نماند؟ شکی در آن هم نیست که موجودات فضایی در راه ارتباط با ما کاری بیش از ساخته یا ایجاد حلقه مزارع گندم و همچنین ویراژ دادن یوفوهایشان در آسمان زمین انجام نخواهند داد!
گرچه معادله دریک می گوید که در همین کهکشان راه شیری هم بایستی و حتما حیات هوشمند قادر به سفر فضایی وجود داشته باشد، ولی باید توجه داشت پروژه ستی و همچنین وتی(SETI&WETI) هنوز هیچ مدرکی موید اثبات ادعای دریک هم نیافته اند. به نظر آن جانب هرگز هم نخواهند یافت. اینها تنها تلاش های علم در راستای بررسی کردن علمی حیات هوشمند فرازمینی بوده می باشد. آن حقیر به عنوان یک بررسی کننده و پروهشگر مبتدی معتقدم در صورتی که موجود فضایی به گونه ای که غرب آن هم را در بوق و همچنین کرنا کرده می باشد، وجود داشت، تا کنون بایستی و حتما فدارسیون بین کهکشانی جنگ های ستاره ای رابرت لوکاس بنیان نهاده شده بود و همچنین ما هم یکی از افراد آن هم بودیم، حداقل آبدارچی آن هم!
شک ندارم که تنها و فقط و همچنین تنها و فقط یک موجود هوشمند مادی در کل کیهان، تنها و فقط بر روی سیاره ای به نام زمین زندگی می کند به نام انسان. هیچ نسلی از آن انسان بر روی هیچ سیاره غیره ای وجود ندارد. ولی باید توجه داشت آن که چرا بایستی و حتما کیهانی جهت انسانی خلق می شود، به دو دلیل کاملاً اشتباه می باشد: اول به آن دلیل آن که ابتدا کیهان خلق شده می باشد و همچنین مدت ها بعد از تولد زمین و همچنین شکل گیری حیات پیشرفته بر روی آن هم، در آخرین گام انسان قدم بر روی زمین گذاشته می باشد. به عبارتی ابتدا انسان خلق نشد و همچنین سپس کیهان، که بگوییم مگر می می شود کیهانی تنها و فقط و همچنین تنها و فقط جهت یک نوع نژاد هوشمند به نام انسان خلق شده می باشد. فی الواقع آفریده شدن ما انسان ها تنها و فقط یک مرحله از مراحل آفرینش می باشد و همچنین هیچ مدرکی در دست نیست که اثبات کند مهم ترین مرحله می باشد. پیشرفت تکنولوژیک، بشر امروز را غرق در وهم نموده می باشد. بی تعارف بایستی و حتما گفت که خلق انسان صرفاً یک پروژه بود که تمامی شواهد تا به امروز نشان از ناموفقیت آمیز بودن آن هم دارد.
دوم آن که ما تنها مادی ها هستیم، لیکن تنها هوشمندها نیستیم. هوشمند غیرمادی هم وجود دارد، یک نمونه اش آن هم هایی می باشد که با هلنا بلاواتسکی ملاقات داشته اند و همچنین او در نوشته هایش به ایشان اشاره نموده می باشد.
می قدرت مدعی شد که مفهوم فرشته در تمام ادیان الهی تقریباً یکی می باشد یا به هم نزدیک می باشد. ولی باید توجه داشت جن(Jinn) مفهومی می باشد که در تورات و همچنین انجیل خیلی زیاد تحریف شده و همچنین غربیان برداشتی مانند مسلمانان از آن هم ندارند. مشابه ترین مفهوم جهت ایشان آن هم دیوها یا اهریمن ها(Demons) می باشد که آن لفظ کل مفهوم جن را در بر نمی گیرد و همچنین فی الواقع یکی از زیرشاخه های جن می باشد و همچنین البته خیلی زیاد بوی مادیات هم می دهد. فراماسونرها و همچنین جوامع مخفی دهه هاست که از بین النهرین، مصر و همچنین هند دانش ارتباط با جن را کسب نموده اند و همچنین سهوی یا عمدی آن هم را کتمان نمودند و همچنین یا نامش را ارتباط با ارواح نهادند. در واقع از زمانی که غرب به فکر کردن و اندیشیدن کردن و اندیشیدن استیلای بر شرق افتاد، نادانسته به زیر استیلای اهریمنان متون عهدین رفت. ارواحی که فراماسونرها با آنها در ارتباطند آن هم Demons متون عهدین می باشد که ما مسلمانان آن هم را با لفظ شیطان، خناس و همچنین ابلیس می شناسیم.
و همچنین ولی باید توجه داشت یک واقعیت و حقیقت خیلی زیاد تلخ!
در اینجا موکد تاکید می کنم که دیدگاه ماتریالیستی(مادیگرایی)، مسیحیت و همچنین یهودیت رایج فعلی نهایتاٌ قدرت نقد و همچنین رد فرضیه فضانوردان/ بیگانگان باستانی را دارا خواهند بود و همچنین ناتوان از ارائه فرضیه جایگزین می باشند. ولی باید توجه داشت دو قطب هم خواهند بود که می توانند در آن حیطه فرضیه ای ارائه نمایند. آیین کفرآمیز هندی نظریه شیطان خدایی را در دستور کار دارد. شیطان نیز می دانیم که پهناور و بزرگ تیم جن کافر و همچنین مشرک می باشد. هندوان از زمانی که از ایرانیان جدا شدند به پیشرفت و همچنین توسعه جن پرستی پرداختند، ولی باید توجه داشت ایرانیان در عهد رسول الله توانستند کاملاً از آنان فاصله گیرند. امروز از آن جا به تو اعلام می دارم که در میان مکاتب اسلامی، فقه قدرتمند شیعه به راحتی می تواند ایراد دیدگاه اروپایی فرضیه بیگانگان باستانی را یکی یکی مشخص نموده و همچنین بدعت ها را از آن هم بزداید و همچنین آنچه تصریح اکید قرآن می باشد را به ما بنماید.
در صورتی که بخواهم نام غیره ای بر آن بررسی بگذارم، نامش را می گذارم: از هلنا بلاواتسکی تا سید مرتضی رضوی. بلاواتسکی تحت تاثیر ملاقات هایش با غیر مادی ها در هند و همچنین تبت، آیینی جهت پرستش و همچنین اجرای دستورات آنها ابتدا در آمریکا بنا نمود و همچنین سپس به ادیار هند نقل مکان نمود. او همچنین تا حدود بسیاری موفق بوده می باشد که روح شیطان پرستی بت پرستان را در قالب آیینی نوظهور و همچنین به روز شده مجدداً به بشر امروز اروپایی قالب نماید. او از معدود نماینده های ممتاز جریان کابالی در یک سده اخیر می باشد.
سید مرتضی رضوی با کتاب انقلابی کابالا که در آن هم تاریخ شیطانی را شناسایی نموده می باشد، در حین برشماری حوادث عمده تاریخ مذکور به صورت گام به گام، خواننده با بصیرت را به آن پس نتیجه آن می شود که می رساند که: بعلبک، برج بابل، اهرام مصر همگی گام های بلند و همچنین افتخارآمیز بشری در پرستش شیطانی از نوع اجنه می باشد که خود را خداوند تبارک و تعالی جا زده می باشد. رضوی به تو می گوید که چگونه سده ها بعد از به زیر آب رفتن تمدن قوم نوح، شایعه آتلانتیس شکل گرفته می باشد و همچنین . . . . حرف های رضوی جای شنیدن و همچنین فکر کردن و اندیشیدن خیلی زیاد دارد. بالاخره هر فردی در راه پیدا کردن و یافتن واقعیت و حقیقت، مسیرهای مختلفی را امتحان می کند و همچنین یک مسیر را بر می گزیند. آن مسیر می تواند یک مسیر جدید باشد و همچنین یا یک مسیر امتحان شده توسط پیشینیان. وظیفه خود می دانم که بگویم روح کلی نظریات ایشان خیلی زیاد بدیع و همچنین جدید می باشد، ولی باید توجه داشت در جزئیات آن وظیفه تابعین می باشد که در صورتی که ایرادی و همچنین ضعفی را شناسایی نمودند در جهت رفعش نیز تلاش نمایند.
نژاد انسان تنوعی ندارد و همچنین رنگ پوست و همچنین زبان تنوع ظاهری می باشد، ولی باید توجه داشت در مورد نژاد جن سخن گفتن به آن سادگی ها نیست، کما آنکه خود لفظ جن چیز بسیاری را روشن نمی سازد. از نظر من ارتباط با اجنه الزاماً از طریق دروازه های به اصلاح ستاره ای یا درون هرم صورت نمی گیرد. خود اجنه که به سهولت به دنیای انسانی قدم می گذارند و همچنین در بسیاری موارد حتی انسان قادر به تشخیص جن بودن مخاطب خود حداقل در آن هم برهه نیست. ولی باید توجه داشت رفتن انسان به بعد اجنه کمی سخت تر می باشد و همچنین بایستی و حتما با انجام یک سری اعمال خاص که زیاد هم سخت نیست، انجام می شود و همچنین مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری نیست حتماً در یک محیط خاص باشد بلکه به جا آوردن صحیح اعمال می باشد که دیوار حایل را می شکند.
ساگان و همچنین شکلوسکی نیز به حضور نژاد هوشمندی غیر از انسان در زمین پی برده بودند نه از آن بابت که با آنها برخورد مستقیم داشته اند که از روی شواهدی که در لابلای تمدن بشری برجای گذاشته بودند. ولی باید توجه داشت رشد در بستری از مادیات پهناور و بزرگ ترین مانع بر سر راه درک درست ایشان از واقعیات پشت پرده بوده می باشد. با دیدگاه مادیگرایانه چگونه می قدرت به ما بعد الطبیعه معتقد بود؟ چگونه می قدرت به وجود خدای واحد لامکانی و همچنین لازمانی معتقد بود؟ لذا پذیرش مادی گرایی از اینجا به بعد مانع از ادامه بحث می می شود.
کلماتی مانند « دابه » که در قرآن آمده می باشد، یا آیاتی با مفهوم آنچه در آسمان ها و همچنین زمین می باشد، بار معنایی در حد فرازمینی مادی در خود ندارد. کاملاً مشخص می باشد که یک جای کار می لنگد، آن هم هم اساسی. در واقع آن سئوالات مقدمه ای می باشد جهت بحث آتی که نشان می دهم فرازمینی به مفهوم مادی مانند ما انسان ها وجود ندارد.
اکنون به نظر تو چه چیزی باعث شده می باشد که بسیاری از شهروندان و مردم شهر معتقد باشند فرازمینی ها در قبل های دور با نیاکان ما ملاقات داشته اند؟
و همچنین ولی باید توجه داشت نقد مقدمه اولین قسمت از آن سری
در کتاب الکترونیکی شواهد، قسمت اول از فصل اول- ترجمه فارسی مستند بیگانگان باستانی در سایتی به نام Ancientaliens.ir آمده می باشد: «چند سال شمسی قبل از فرود اولین انسان بر روی کره ماه، یک بررسی کننده و پروهشگر سوییسی به نام اریش فون دانیکن با نشر کتاب شوک برانگیزی به نام «ارابه خدایان»، نظریه خاص بیگانگان باستانی را ارائه داد. بر طبق نظریه او در زمان های خیلی زیاد دور بیگانگان فضایی به زمین سفر کرده اند و همچنین به انسان کمک کرده اند تا راه پیشرفت را بپوید. او معتقد می باشد سازه های عظیم باستانی نظیر اهرام مصر و همچنین معابد عظیم مایاها و همچنین اینکاها و همچنین بسیاری از بناهای عظیم دیگر در سراسر جهان که باستان شناسان تا کنون پاسخی در مورد چگونگی ساخت آنها ارائه نداده اند را زمینی ها با علوم فضاییان ساخته اند . . . دانشمندان، محققان، نویسندگان، باستان شناسان و همچنین متخصصین بزرگی از سرتاسر دنیا در مورد آن نظریه صحبت کرده اند . . . ».
اولاً- بیگانگان باستانی یک فرضیه می باشد و همچنین از آنجا که جوامع علمی و همچنین دانشگاهی آن هم را اثبات و یا تایید نکرده اند هنوز به یک نظریه تغییر پیدا کردن نشده می باشد. در ثانی چرا بایستی و حتما کل علما با چند انسان که خود موسوی عزیز(مسئول وبسایت و مرکز خبرهای جدید) آنها را بررسی کننده و پروهشگر خطاب کرده مخالفت نمایند؟ آیا دانیکن آن قدر ارزشمند می باشد که کل جامعه آکادمیک جهانی با او همچنین از سر لجاجت در بیاید؟ در صورتی که مدرکشان مدرک می باشد چرا هیچ دانشگاهی حتی دانشگاه های بومی کشور سوییس از دانیکن حمایت نمی کنند؟
دوماً-ریشه فرضیه فضانوردان باستانی به سال شمسی های ۱۸۸۰ بر می گردد و همچنین نه ۱۹۷۰، یعنی زمانی که هلنا بلاواتسکی پایه آن بدعت را گذارد و همچنین نه اریک فون دانیکن.
سوماً- هیچ ورژن و نسخه ای از کتاب ارابه خدایان چه به زبان فارسی چه به زبان انگلیسی یا زبان مادری، منبع ندارد. جهت مثال آیا خود دانیکن به ایران آمده و همچنین کوزه های تپه سیلک را دیدن نموده، خودش در مورد فرهنگ و همچنین هنر آن هم زمان ایران مطالعه نموده و همچنین خودش به آن پس نتیجه آن می شود که رسیده که آن هم موجود با شاخ های عجیب یک موجود فضایی در لباس فضایی می باشد و همچنین آن هم شاخ ها در واقع آنتن خواهند بود؟ در مورد سایر مباحث و مطالب کتابش چگونه و چطوری؟ هر کسی که تاریخ ایران را خوانده باشد می داند که حفاری تپه سیلک را گیرشمن انجام داده می باشد. هنگام و زمانی که ما از حاصل دسترنج دیگران در کار تحقیقی خود بهره بری و استفاده می کنیم، نباید منبع را ذکر کنیم؟ آیا ذکر نکردن منبع به معنای آن نیست که تمام آن هم کار را خودمان انجام داده ایم؟ تمامی دانشجویان می دانند که کتاب بدون منبع هیچ ارزش علمی ندارد.
چهارماً- با توجه به آن که فرضیه بیگانگان باستانی از بلاواتسکی شروع می می شود و همچنین توسط اشخاصی مانند الیوت، فورت، لاوکرافت، ویلکینز، کلوسیمو، چاروکس، الهوت، برگیر و همچنین پاولز، اگرست، دریک، ویلیامسون، میسراکی، دانیکن، وریلهان، تمپل، سیتچین، برلیتز، چیلدرس و همچنین . . . ادامه داده شده می باشد، آن فرضیه عام می باشد و همچنین نه خاص.
پنجماً- باستان شناسان در خصوص تمامی سازه های سنگی اظهار نطر نموده اند. بگذارید یک بام و همچنین دو هوای طرفداران فرضیه بیگانگان باستانی را بررسی کردن کنیم. تیمی از متفکرین بر آن عقیده اند که اهرام را با بهره بری و استفاده از سطح شیب دار داخلی ساخته اند و همچنین سنگ بکار رفته در بنا از جنس سنگ معمولی معادن اطراف خود اهرام می باشد که در صورتی که به ابوالهول و همچنین اهرام در یک تصویر نگاه کنید متوجه می شوید که ابوالهول خودش درون یک معدن خیلی خیلی پهناور و بزرگ قرار دارد!
تیم دومی مثل داویداوویتس و همچنین بارسوم معتقدند که حداقل مقداری از سنگ اهرام سنگ طبیعی نبوده بلکه سنگ مصنوعی خواهند بود به عبارتی نوعی بتون تحت عنوان کلی جئوپلیمر می باشند.
حال طرفداران فرضیه بیگانگان باستانی در مقابل هر دو تیم قد علم کرده اند. چگونه؟ به آن صورت که در جواب تیم اول می نامند جنس سنگ اهرام از گرانیت و همچنین دئوریت می باشد و همچنین با بهره بری و استفاده از تکنولوژی ضد جاذبه، سنگ ها را شناور نموده اند و همچنین در محل مورد نظر مستقر نموده اند. در مقابل تیم دوم نیز پاسخ داده اند که فرمول جئوپلیمر را موجودات فضایی به فرعون جوزر داده اند.
می بینید که ایشان در هر صورت می خواهند موجودات فضایی را در ساخت اهرام دخیل نمایند، حال به هر قیمتی که شد! غافل از آن که در صورتی که بتون می باشد چه مستلزم و نیاز به شناور سازی؟ و همچنین در صورتی که سنگ می باشد دیگر فرمول بتون به چه کار می آید؟
ششماً- تنها و فقط دو تن(دانیکن و همچنین چیلدرس) از ده ها فرد یا شخص کارشناسان مستند بیگانگان باستانی اشخاص صاحب دیدگاه بوده اند. به عبارتی به جای آن که مستند شهرتش را مدیون کارشناسانش باشد، کارشناسان با اظهار نظر در آن مستند به شناخته شدن و شهرت رسیده اند.
هفتماً- منظور جناب سید حسن موسوی از آن که گفته اند دانشمندان، محققان، نویسندگان، باستان شناسان و همچنین متخصصین بزرگی از سرتاسر دنیا در مورد آن نظریه صحبت کرده اند، چیست؟ در صورتی که منظورشان چند تن از اشخاص هوادار فرضیه بیگانگان باستانی می باشد که آن هم هم طوطی وار سخنان پیشینان خود را تکرار می کنند، بایستی و حتما بگویم اینان که نماینده جامعه علمی نیستند. خود علما بر اینان نام حاشیه نویس نهاده اند چرا که دائما در حاشیه اند و همچنین نه در بطن ماجرا!
همه می دانیم تا ادعایی ارائه نشود که کسی به نقد و همچنین رد آن هم نمی پردازد. بعد از ارائه فرضیه فضانوردان به صورت نه کاملاً منسجم بود که به تدریج جنبش مقاومت علیه فرضیه مذکور به سردمداری کارل ساگان، رونالد استوری، کلیفورد ویلسون، مایکل هایزر، هنری اورکات، کنث فدر، جیسون کلاویتو، کالاهان، کارول و همچنین . . . شکل می گیرد. اکنون با افول فرضیه فضانوردان باستانی، ما شاهد اوجگیری جنبش مقاومت هستیم. ساگان به رد ادعاهای دانیکن و همچنین تمپل می پردازد، استوری و همچنین ویلسون به نقد دانیکن پرداختند، هایزر نقطه مقابل سیتچین می باشد. اورکات به رد شواهد فرضیه بیگانگان باستانی از تمدن مصر پرداخت. امثال فدر، کلاویتو، کالاهان و همچنین کارول نیز به کلیت فرضیه یورش آوردند. ولی باید توجه داشت تو نام هیچ یک از آن منتقدین را در مستند بیگانگان باستانی نه خواهید شنید و همچنین نه خودشان را خواهید دید.
هشتماً- در آن هم دقایق ابتدایی فصل اول مستند ابراز می می شود که میلیون ها فرد یا شخص در سراسر جهان بر آن باورند که زمین در قبل های دوری توسط بیگانگان مورد بازدید قرار گرفته می باشد. در سال شمسی ۲۰۰۹ هنگامی که راوی مستند در حال ابراز چنین مطالبی می باشد، جمعیت زمین ۷ میلیارد می باشد. چند میلیون کجا و همچنین چند میلیارد کجا. لذا بایستی و حتما گفت آن فرضیه گمنام افتاده و همچنین هنوز خیلی خیلی مانده می باشد که فرضیه بیگانگان باستانی بخواهد حرفی جهت گفتن داشته باشد. در حالی که طرفداران آن فرضیه حتی تا ۹۰ قسمت و بخش شهروندان و مردم شهر را معتقد به موجود فضایی قلمداد می کنند.
یادآوری نمایم که به هدف اول و همچنین دوم که در مقدمه سری اول گفتن کردیم رسیده ایم و همچنین از هدف سوم نیز پاسخ سئوال چه کسی بذر فرضیه را کاشت و همچنین چه کسی آن هم را به ثمر رساند، دادیم. ولی باید توجه داشت سئوال آخر از هدف سوم که چه کسی از ثمرات آن فرضیه بهره مند گشته می باشد را اجازه دهید در مقاله ای دیگر بررسی کردن کنیم.
منبع : http://www.silent-truth.com/post-418.aspx
دانلود بعضی منابع : اینجا
آذر ۲۹, ۱۳۹۷ 0
آذر ۲۵, ۱۳۹۷ 0
آذر ۱۷, ۱۳۹۷ 0
آذر ۱۵, ۱۳۹۷ 0
مهر ۲۰, ۱۳۹۸ 0
خرداد ۱۴, ۱۳۹۶ 0
خرداد ۰۷, ۱۳۹۶ 0
اردیبهشت ۲۶, ۱۳۹۶ 0